Space Head saddle tree met uitsparingen en
het extra zachte schokabsorberende schuim of gel…

De Space Head Saddle Tree SOFTSEAT leveren wij in een standaard of Flexi uitvoering met de keus uit verschillende achterkant of lepel vormen.

Deze uitsparingen zijn in de zadelboom gemaakt met het doel dat er voor de ruiter een zachte en comfortabele zit ontstaat.

Samen met het standaard zitting schuim en een extra laag zacht en schokabsorberend schuim of gel in deze uitsparingen creëren wij een super zachte en comfortabele zit welke de zitbeenknobbels (M) ontlasten.

Een nog zachtere  zit kunnen wij maken door de uitsparingen door gehele dikte van de zadelboom te laten lopen. Hierdoor komt de extra dikke laag schuim of gel direct op de bovenzijde van het zadelkussen te liggen.

Aan de voorzijde is er de keus de uitsparing (V) open te laten of ook op te vullen met schuin of gel. Helemaal open laten is vooral functioneel voor diegene die zich snel aan de voorzijde van de zadelboom open rijd of aanstoot. Deze uitsparing in de zadelboom en de uitholling in het zitkussen is er voor de ontlasting van het schaambeen.

  • Space Head saddle tree in diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Extra zachte zitting door de SHST met uitsparingen
  • Standaard schuim en een extra laag zacht en schokabsorberend materiaal
  • Super zachte en comfortabele zit, welke zitbeen knobbels ontlasten

Zadelboom met nog een extra uitsparing?

Op verzoek kunnen wij ook een zadelboom maken met nog een extra uitsparing achterin het zitvlak voor de ontlasting van het stuitbeentje (A). Neem contact op met Bestfit zadelservice voor meer informatie en de mogelijkheden.

Modellen soft